Hoʻonui ʻo Zhuzhou Ruiyou Materials Company i ka Mid-Autumn Festival a me nā Aloha Lā Lahui

I kēia lā, i ka hoʻokokoke ʻana o ka Mid-Autumn Festival, ua hoʻolaha aku ʻo Ruiyou Materials Company i kā lākou aloha ʻahaʻaina puʻuwai i ka lehulehu, me ka makemake i ka poʻe āpau i kahi hoʻolauleʻa hauʻoli a poina ʻole.

Ma ke ʻano he hui i hoʻolaʻa ʻia i ka hoʻolako ʻana i nā mea hana ʻoki metala carbide, ʻo Ruiyou Materials Company e nānā mau i ka pono o ke kaiāulu a hoʻoikaika e hāʻawi i nā lawelawe kūpono a me ka noʻonoʻo i kāna mea hoʻohana.Ma waho aʻe o ka hāʻawi ʻana i ke kōkua a me ke alakaʻi ʻana i ke ola o kēlā me kēia lā, ke hoʻolaha nei ʻo Ruiyou i nā aloha aloha no ka Mid-Autumn Festival.

ʻO ka Mid-Autumn Festival, i kapa ʻia ʻo "Reunion Festival," ʻo ia kekahi o nā ʻahaʻaina kuʻuna a koʻikoʻi o Kina, e hōʻailona ana i nā hui ʻohana, ka lokahi, ka nui, a me ka maluhia.Manaʻolana ʻo Ruiyou Materials Company e hōʻike i kā lākou mālama a me ka pumehana i kā lākou mea hoʻohana ma o kēia mau ʻahaʻaina aloha.

Ua hana nā mea kōkua i hoʻolaʻa ʻia ma Ruiyou i nā aloha aloha no ka Mid-Autumn Festival, i hoʻouna ʻia i nā mea hoʻohana.Ma kēia mau ʻōlelo aloha, hōʻike nā ʻelele ʻoihana i ko lākou hopohopo a me nā makemake maikaʻi no nā mea hoʻohana, me ka manaʻo e hauʻoli piha lākou i ka hauʻoli o ka hui hou ʻana me ko lākou mau ʻohana a mahalo i nā manawa makamae o kēia lā kūikawā.

I kēia manawa, ua hoʻoikaika ʻo Ruiyou mai nā kuʻuna a me ka moʻomeheu o ka Mid-Autumn Festival, e hāʻawi ana i nā mea hoʻohana i ka ʻike e pili ana i nā kuʻuna a me nā kuʻuna o ka ʻahaʻaina.Ma ka hoʻomaopopo maikaʻi ʻana i ke kua a me nā loina o ka Mid-Autumn Festival, manaʻolana ka hui e hiki i nā mea hoʻohana ke ʻike piha i ka hauʻoli o kēia ʻahaʻaina kuʻuna.

Ua loaʻa i kēia hana nā pane hoihoi a me ka mahalo mai nā mea hoʻohana.Nui nā mea hoʻohana i hōʻike i ko lākou mahalo no ka mālama ʻana a me ke kākoʻo o Ruiyou, a mahalo nui lākou i ke aloha ʻana o ka hui i kēia manawa kūikawā.

Ke hoʻokokoke mai nei ka Mid-Autumn Festival, e hoʻomau ʻo Ruiyou Materials Company i nā lawelawe kōkua maikaʻi loa i kāna poʻe hoʻohana me ka makemake ʻana i nā poʻe āpau i kahi ʻahaʻaina nani a poina ʻole.I ka manawa like, manaʻolana ka hui e hoʻonui kēia ʻahaʻaina i ka pilina pili i loko o nā ʻohana a hoʻonui i ka mahalo i ke aloha aloha, e hana pū ana i kahi wā e hiki mai ana.

ʻO ka mea hope loa, hoʻolaha hou aku ʻo Ruiyou Materials Company i kā lākou aloha i ka Mid-Autumn Festival i ka lehulehu, e makemake ana i nā poʻe āpau i ka hauʻoli a me ka pōmaikaʻi o ka Mid-Autumn Festival a me ka La Lahui!
中秋节


Ka manawa hoʻouna: Sep-27-2023